English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÌåãÜëï äéðëü ìå ðïéüôçôá áëëÜ êáé ðïëý åðéðïëáéüôçôá

ÌåãÜëï äéðëü ìå ðïéüôçôá áëëÜ êáé ðïëý åðéðïëáéüôçôá

Η ανοδικÞ πορεßα σε σχÝση με την ποιüτητα που παρουσιÜζουμε συνεχßστηκε στην ΠαρεκλησιÜ, üπου η ομÜδα μας κατÝγραψε τα καλýτερα στατιστικÜ μÝχρι σÞμερα στο πρωτÜθλημα. Οι 25 τελικÝς προσπÜθειες, τα 3 γκολ, τα δυο δοκÜρια Þταν απüρροια κυρßως συνδυασμþν και πολý δημιουργικÞς κατοχÞς. ΦυσικÜ üπως üλα τα πρÜγματα Ýχουν δυο üψεις, πρÝπει να τονιστεß üτι εßναι μεγÜλη επιπολαιüτητα να χαρßζεσαι στον αντßπαλο σε περισσüτερες απü 8 κλασικÝς ευκαιρßες, να μην εßσαι συγκεντρωμÝνος και να δÝχεσαι εýκολα γκολ απü κüρνερ και αρÜουτ και τελικÜ μια μεγÜλη νßκη να την μετατρÝπεις σε Ýνα αγχωτικü αποτÝλεσμα. Για την ιστορßα ο ΚαπαρτÞς σκüραρε τα δυο πρþτα γκολ του και της ομÜδας μας, το τρßτο ο ΝÜντο ενþ τα δοκÜρια τα εßχε ο ΚαπαρτÞς και ο Χατζηπαντελßδης στο 0-0 και στο 1-0. Ο ρυθμüς του παιχνιδιοý Þταν καλüς τα πρþτα 30 λεπτÜ οπüτε Ýγιναν και οι περισσüτερες ευκαιρßες, αλλÜ μετÜ αδικαιολüγητα ο φüβος του αποτελÝσματος Ýκανε την ομÜδα πιο επιφυλακτικÞ. Η Παρεκλησßα δεν εßχε πολλÝς φÜσεις, αλλÜ αξιοσημεßωτο εßναι Ýνα τετ α τετ με το ΖÜρνα üπου ο Παναγιþτου αντÝδρασε πολý καλÜ. Αν βελτιþσει τις εξüδους του (απü τις οποßες προÞλθαν τα γκολ) θα μπορÝσει να αλλÜξει επßπεδο.

Πολý θετικÞ η πρþτη παρουσßα του ΣωτÞρογλου στην ομÜδα, η χημεßα που Ýχει με τον ΚαπαρτÞ, ο οποßος ανÝβηκε αισθητÜ, Þταν εμφανÞς  νþ εßναι και τρομερÝς οι συνεργασßες του με ΝÜντο και Χατζηπαντελßδη. Πρüβλημα Þταν η φυσικÞ κατÜσταση κÜποιων παικτþν, που Ýχουν μεßνει πßσω λüγω προσωπικþν προβλημÜτων και πρÝπει να επανÝλθουν, üπως αυτÞ του ΛαÀφη που επανÞλθε μετÜ απü 2 μÞνες , του ΚαπαρτÞ , του ΣωτÞρογλου. Ιδιαßτερη αναφορÜ πρÝπει να γßνει στο Ματθαßου που Ýκανε Ýνα απü τα καλýτερÜ του παιχνßδια στο Θ.Ο.Ι. περιορßζοντας πÜρα πολý τη δυνατÞ πλευρÜ του αντιπÜλου, που στον πρþτο γýρο μας εßχε κοστßσει την Þττα. Πολý σταθερÞ και η παρουσßα των υπολοßπων της Üμυνας ΚαστÜνα, ΘεοφÜνους, Κωνσταντινßδη και ιδιαßτερα καλοß οι Χατζηπαντελßδης και ΝÜντο. Η καρδßα της ομÜδας Φοινßρης και ΑριστοδÞμου δοýλεψε σε πολý ψηλü ρυθμü και πÜλι.

Εßναι Üξιο απορßας το üτι σε τρßα εκτüς Ýδρας παιχνßδια σκορÜραμε 9 γκολ, αλλÜ Ýχουμε δεχθεß 8 με ελÜχιστες επιθÝσεις των αντιπÜλων.

Ιδιαßτερες ευχαριστßες για την φιλοξενßα που εßχε η ομÜδα μας.

Πολý καλüς ο διαιτητÞς που Üγγιξε το τÝλειο στις αποφÜσεις του κατÜ γενικÞ ομολογßα.

Η επüμενη μÝρα μας βρßσκει σε εγρÞγορση για ακüμα Ýνα πολý δýσκολο και ýπουλο παιχνßδι με το ΔιγενÞ Ορüκλινης, αλλÜ και με μεγÜλο προβληματισμü για το αν θα προχωρÞσουμε και ποý σε περαιτÝρω ενßσχυση.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS