English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Óïâáñüôçôá êáé ôñßôç óõíå÷üìåíç íßêç

Óïâáñüôçôá êáé ôñßôç óõíå÷üìåíç íßêç

Με μια καλÞ εμφÜνιση σε τÝλειο γÞπεδο η ομÜδα μας Ýκανε εýκολο Ýνα πολý δýσκολο παιχνßδι επß ενüς αντιπÜλου που δεν εßναι καθüλου εýκολος. Απü τα πρþτα λεπτÜ πÞραμε τον Ýλεγχο της κυκλοφορßας αλλÜ Þταν δýσκολο να γßνουν φÜσεις λüγω της καλÞς αμυντικÞς οργÜνωσης του ΔιγενÞ και Ýτσι κυνηγÞσαμε το γκολ απü φÜουλ και κüρνερ. Στο τÝταρτο κüρνερ που κερδßσαμε και αφοý εßχαν φýγει ελÜχιστα Ýξω δυο κεφαλιÝς και Ýνα σουτ απü τα προηγοýμενα, η συνεργασßα Χατζηπαντελßδη, ΘεοφÜνους και ΚαπαρτÞ, Ýδωσε στον τελευταßο την ευκαιρßα να σκορÜρει με κεφαλιÜ εξ επαφÞς. Απü αυτü το σημεßο και μετÜ και με τον αντßπαλο να ανοßγεται, ακολοýθησαν αρκετÝς εξαιρετικÝς αντεπιθÝσεις που Ýφεραν και το δεýτερο γκολ απü τον Χατζηπαντελßδη, μετÜ απü ασßστ του Nando. Ο ßδιος παßκτης Ýδωσε και πÜλι τÝλεια πÜσα στον ΚαπαρτÞ για να τελειþσει εξαιρετικÜ με σουτ κÜνοντας το 3-0 στις αρχÝς του Β ημιχρüνου. Σε δυο ακüμα υποδειγματικÝς αντεπιθÝσεις, ο Χατζηπαντελßδης και ο ΣωτÞρογλου μετÜ απü πÜσες του ΚαπαρτÞ, σημεßωσαν το 4ο και 5ο γκολ. Στις καθυστερÞσεις ο ΔιγενÞς πÝτυχε Ýνα πÜρα πολý ωραßο γκολ με κεφαλιÜ μειþνοντας σε 5-1.

ΓενικÜ αξßζουν συγχαρητÞρια στους παßκτες μας για το πολý σοβαρü τους παιχνßδι, τον εξαιρετικü ρυθμü σε üλο το 90λεπτο και την αποτελεσματικüτητα τους.

Ακüμα δυο γκολ σε δεýτερο συνεχüμενο παιχνßδι απü τον ΚαπαρτÞ, που δεßχνει να βρßσκει, μετÜ απü καιρü που εßχε ταλαιπωρηθεß απü ατυχßες, τα πολý δυνατÜ του πατÞματα και την φυσικÞ του κατÜσταση.

Ο Χατζηπαντελßδης πρüσθεσε ακüμα 2 γκολ και Ýχει φτÜσει τα 9 ενþ παρÜλληλα σε κÜθε παιχνßδι εßναι καλýτερος, βρßσκοντας ρυθμü σε μια γεμÜτη σαιζüν.

Πολý ουσιαστικÞ η συνεισφορÜ του ΣωτÞρογλου, που σκüραρε  και του Nando.

Για μια ακüμη φορÜ η διαφορÜ βρßσκεται στην καρδιÜ της ομÜδας, τον Φοινßρη και τον ΑριστοδÞμου, που Ýτρεξαν με ουσßα, ßσως üσο θα Ýτρεχαν 4 παßκτες μαζß.

ΣταθερÜ καλοß οι Ματθαßου, ΘεοφÜνους και ΚαστÜνας, που εßχαν και πολλÝς επιθετικÝς προσπÜθειες, ενþ πολý καλüς στην επανεμφÜνισÞ του στην ενδεκÜδα ο ΛαÀφης, που με την δýναμÞ του, την τεχνικÞ  και την εμπειρßα του υπερκÜλυψε την αποχÞ που εßχε, βοηθþντας πολý αμυντικÜ και επιθετικÜ ως το 65 που Ýπαιξε. Σταθερüς ο νεαρüς τερματοφýλακας Drenea, στον οποßο Ýχει παρθεß απüφαση να επενδýσει η ομÜδα. Σε πολý καλÞ κατÜσταση και οι αλλαγÝς μας Παναγιþτου, Αγγελßνας και Μοýζουρος.

Για μια ακüμη φορÜ φÜνηκε το πüσο ωραßα εßναι τα νυχτερινÜ παιχνßδια, ιδιαßτερα σε καλü γÞπεδο, üπως εßναι τþρα μετÜ τη χειμερινÞ χορτοφýτευση.

Η ομÜδα μας θÝλει να ευχαριστÞσει, αφοý για διÜφορους λüγους δεν βρßσκονται στα πλÜνα της επüμενης περιüδου και ως εκ τοýτου θα Þταν καλü να αναζητÞσουν την επüμενη τους ποδοσφαιρικÞ στÝγη απü τþρα, τους ΠÝτρο Φιλανιþτη, Παναγιþτου ΚυριÜκο, Βαρβαρßτη ΜιχÜλη, ΙωÜννου ΜιχÜλη, Αγγελßνα ΔημοσθÝνη για την προσφορÜ τους στην ομÜδα μας και να τους ευχηθεß καλÞ συνÝχεια στην καριÝρα τους.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS