English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÔÜ ãÜñ êáëÜ ἔñãá êüðῳ êôῶíôáé êáß ðüíῳ êáôïñèïῦíôáé

ÔÜ ãÜñ êáëÜ ἔñãá êüðῳ êôῶíôáé êáß ðüíῳ êáôïñèïῦíôáé

ΜεγÜλη Þταν η Ýκπληξη μας üταν, λßγο πριν την Ýναρξη του παιχνιδιοý εßδαμε στο φýλλο αγþνος üτι η αντßπαλος ομÜδα της ΕΝΑΔ εßχε στην αποστολÞ της μüνο 13 ποδοσφαιριστÝς, εκ των οποßων οι δυο Þταν οι τερματοφýλακες. Θα ξεκινοýσε και θα τÝλειωνε τον αγþνα με την ßδια ουσιαστικÜ εντεκÜδα, Ýχοντας τη δυνατüτητα μüνο μιας αλλαγÞς.

Μεγαλýτερη Þταν η Ýκπληξη μας üταν ξεκßνησε ο αγþνας, αφοý η δικÞ μας ομÜδα Þταν σαν να μην κατÝβηκε ποτÝ στο γÞπεδο. Με «παßκτες» που Ýδειχναν üτι Ýκαναν αγγαρεßα καταφÝραμε χωρßς να παßξουμε ουσιαστικü ποδüσφαιρο να προηγηθοýμε 2-0, απÝναντι σε Ýνα καλýτερο αγωνιστικÜ αντßπαλο, που κατÜφερε να σκοτþσει και τις δυο τερÜστιες ευκαιρßες που βρÞκε και που θα μποροýσε üχι μüνο να ισοφαρßσει αλλÜ και να προηγηθεß στο σκορ.

Ενþ το ημßχρονο Ýκλεισε με 2-0 υπÝρ μας, ο αντßπαλος εßχε Þδη δþσει πολλÝς δυνÜμεις στο γÞπεδο, χωρßς τη δυνατüτητα να Ýχει ενßσχυση απü τον πÜγκο, αναμÝναμε το δεýτερο ημßχρονο να επικρατÞσουμε και αγωνιστικÜ. Αντß τοýτου, οι εν αγγαρεßα μαχüμενοι «ποδοσφαιριστÝς» μας παρουσιÜστηκαν ακüμα χειρüτεροι, χωρßς πλÜνο, χωρßς αμυντικÞ συμπεριφορÜ, χωρßς καμιÜ διÜθεση να κινηθοýν στον αγωνιστικü χþρο. Οι αντßπαλοι ποδοσφαιριστÝς εßδαν την κατÜντια μας, βρÞκαν τις δυνÜμεις να μας πιÝσουν πολý ψηλÜ, μÝχρι τον τερματοφýλακα μας, αναγκÜζοντας την απεργοýσα και ανýπαρκτη «αμυντικÞ» μας γραμμÞ να δεχτεß το 44ο, το 45ο και το 46ο τÝρμα στην τρÝχουσα σαιζüν, διεκδικþντας με πÜθος το αρνητικü ρεκüρ στην ιστορßα του ΘΟΙ (τÝταρτη χειρüτερη Üμυνα του πρωταθλÞματος).

Πλεßστοι των «ποδοσφαιριστþν» μας φαßνεται üτι απλÜ δÞλωναν παρüντες στον αγωνιστικü χþρο, το üλο παιχνßδι Þταν για αυτοýς μια ανυπüφορη και ατÝλειωτη αγγαρεßα και η μüνη Ýννοια της παρουσßας τους Þταν να αυξÞσουν τον αριθμü συμμετοχþν τους στα στατιστικÜ τους.

ΣυγχαρητÞρια στους ποδοσφαιριστÝς και την τεχνικÞ ηγεσßα της ΕΝΑΔ, που σε Ýνα αδιÜφορο παιχνßδι, με αποδεκατισμÝνη την ομÜδα και χωρßς καθüλου παßκτες στον πÜγκο, σεβÜστηκαν το ποδüσφαιρο και Ýδωσαν üτι καλýτερο μποροýσαν μÝσα στο γÞπεδο, γýρισαν Ýνα φαινομενικÜ χαμÝνο παιχνßδι και πÞραν πανÜξια τους τρεις βαθμοýς.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS